Hur mycket tid sparar du som arbetsledare/enhetschef varje månad genom att låta personliga assistenter e-signera rapporten FK-3059 genom Assistansboken?
Rösta


Assistansbokens schemaläggning hjälper dig att schemalägga och redovisa assistenternas timmar på ett smidigt och effektivt sätt.


Funktioner som automatiska påminnelser, arbetsförfrågningar och överblick hjälper till att underlätta administrationen.
Bland annat så har vi elektronisk signering av personliga assistenters tidrapporter till Försäkringskassan.

Schema


Exempel på funktioner i systemet

  • När arbetspass blir lediga kan en arbetsförfrågan enkelt och snabbt skickas ut per SMS. Assistenterna svarar med ett SMS, JA eller NEJ, vilket systemet sedan läser av och enkelt och tydligt redovisar för arbetsledaren. Genom en enkelt knapptryckning schemalägger sedan arbetsledaren den tillgängliga assistenten.  

  • Ett automatiskt utskick påminner assistenterna när det är dags att kontrollera och e-signera sin tidrapport (FK 3059). Arbetstagaren loggar in med sitt personliga inlogg och godkänner enkelt sin tidrapport. Assisansanordnaren skriver sedan ut rapporterna på kontoret, skriver under för hand för att sedan skicka rapporterna till Försäkringskassan.

  • Grundschema, schemakontroll av arbetstidslagar och kollektivavtal.
     
  • Synkronisering av löner mot Crona lön.Vad kostar det?

Ta kontakt med oss via info@assistansboken.se för fullständig information. I korthet tar vi betalt för moduler som vi brutit ner för att du som assistansanordnare endast ska betala för de funktioner som faktiskt används av varje enskild grupp. Ett bra exempel på detta är den elektroniska signeringen av tidrapporten till Försäkringskassan. Där tar vi 12 kr exkl. moms per e-signering och månad varje assistent gör. Kontakta oss på info@assistansboken.se för mer information.
 

Kontakta oss
  

support@assistansboken.se eller telefonnummer 070-757 25 58 för mer information.

För supportärenden ber vi dig att kontakta support@assistansboken.se eller telefonnummer 070-757 25 58


Logga in

E-post Lösenord

Kommer du inte åt ditt konto?

Assistansboken Sverige AB Linslagargränd 1 721 30 VÄSTERÅS

-

Copyright©2011 Assistansboken Sverige AB