Hur mycket tid sparar du som arbetsledare/enhetschef varje månad genom att låta personliga assistenter e-signera rapporten FK-3059 genom Assistansboken?
Rösta


Assistansbokens schemaläggning hjälper dig att schemalägga och redovisa assistenternas timmar på ett smidigt och effektivt sätt.


Assistansboken.se är en molnbaserad lösning för assistansanordnare som söker ett effektivt men samtidigt enkelt verktyg för schemaläggning, tidsredovisning samt administration av sin verksamhet.

 Vi har underlättat anordnares vardag sedan 2011 och arbetar på regelbunden basis med att ta fram nya smarta lösningar för våra kunder. Idag har Assistansboken ett par tusen användare vilket vi är mycket stolta över. Assistansboken stödjer idag hela ledet i en anordnares verksamhet, såväl löneadministratörer, arbetsledare, assistenter samt kunder med anhöriga kan idag smidigt och enkelt arbeta i systemet.

Schema & Tidsredovisning     

Assistansanordnare har idag mycket hårda krav på sig när det kommer till tidsredovisning. Assistansboken Sverige AB ser det idag som en av sina viktigaste uppgifter att underlätta våra kunders vardag inom detta område.

Assistansboken Sverige AB levererar idag ett av branschens bästa schemaläggningsprogram specialdesignat för att möta assistansbranschens behov.

Exempel på funktioner i Assistansbokens schemastöd är:

·       Schemakontroll

o   Genom ett enkelt knapptryck kan du kontrollera att assistenternas schema följer såväl arbetstidslagen som anordnarens kollektivavtal. Vi stödjer de största kollektivavtalen, bland annat KFO och Vårdföretagarna.

·       Grundschema

o   I Assistansboken kan du som arbetsledare i lugn och ro lägga ett grundschema. Du anger mellan vilka datum grundschemat skall publiceras. Innan du publicerar grundschemat gör du en schemakontroll för att försäkra dig om att grundschemat följer arbetstidslagen och kollektivavtal.

·       Arbetsförfrågan via SMS/e-post

o   I Assistansboken kan du enkelt skicka ut ett SMS med en arbetsförfrågan till dina assistenter. Dina assistenter svarar JA eller NEJ varpå det registreras i systemet, som arbetsledare väljer du vem som skall få passet. När du tillsätter passet skickas det automatiskt ut ett meddelande till alla som har fått en förfrågan, som berättar om de fick passet eller inte.

·       Schema

o   Assistansbokens schemastöd är enkelt att använda. Du kan ange en färg på varje enskild assistent för att enkelt få en överblick över lagda pass.

·       Tidsredovisning & signering av tidrapporter till Försäkringskassan

o   Genom Assistansboken kan du sköta assistenternas tidsredovisning till Försäkringskassan (FK-rapport 3059). Underlag för assistenternas löner kan även enkelt överföras till lönesystemet Crona Lön.Logga in

E-post Lösenord

Kommer du inte åt ditt konto?

Assistansboken Sverige AB Linslagargränd 1 721 30 VÄSTERÅS

-

Copyright©2011 Assistansboken Sverige AB