Mer frihet

Förvärva mjukvaran

Om ni föredrar så finns det möjlighet att förvärva en komplett kopia av Assistansbokens mjukvara.

Historik

Nuvarande version av Assistansboken började utvecklas 2016 och lanserades i slutet av 2018, och har sedan dess fortlöpande vidareutvecklats. Mjukvaran är byggd för att utan problem kunna hantera 20 000 medarbetare eller fler. Fokus från dag 1 har varit att förutom lösa kärnproblemen även kunna leverera rapporter utifrån den data som läggs in i systemet.

Granskning

Assistansbokens kod och funktionalitet har under det senaste året blivit granskad två gånger av oboeroende aktörer och håller en hög nivå. Om er verksamhet är intresserade av att köpa en kopia av koden så har ni självklart möjlighet att ta in en oberoende extern konsult för att granska den.

Steg för steg

Så går det till

Kontakt

För mer info och vid intresse, kontakta VD Emanuel Nyberg via e-post, telefon eller Linkedin.

01
02

Förvärva kopia av mjukvaran

Priset för mjukvaran är 500 000 SEK exkl. moms. Då äger er verksamhet den själva och det står er fritt att göra hur ni än vill med den.

Hyr utvecklingsresurser

Om ni känner att ni har behov av utvecklare så hyr vi ut indiska konsulter från 20 000 SEK exkl. moms per månad. Självklart så kan ni använda andra konsulter eller egna utvecklare.

03

Din webbläsare är utdaterad

Internet Explorer stöds tyvärr inte på denna hemsida. För att sidan ska visas korrekt rekommenderar vi att du uppdaterar till en av webbläsarna nedan.